Riva 1920 a la Fira Internacional del Moble de Colònia


La firma italiana Riva 1920 ha estat present un any més a la prestigiosa fira IMM de Colònia, on es donen cita les millors firmes internacionals de mobiliari contemporani per a presentar les seves noves col·leccions.

Des dels seus inicis Riva 1920, que enguany celebra els seus 100 anys de vida, s’ha caracteritzat per fomentar la sostenibilitat i la producció respectuosa amb el medi ambient, presentant productes únics que es realitzen amb matèries primeres sense aditius químics i mitjançant processos 100% artesanals.

Per a l’esdeveniment de Colònia d’enguany, Riva 1920 ha presentat una espectacular exposició que convidava als assistents a descobrir un món fet de fustes curosament escollides, provinents de tales controlades i fustes reutilitzades.

Riva 1920 - IMM Colonia 2020

La fusta reutilitzada de Briccole de Venècia, així com el gran valor de la mil·lenària fusta de Kauri provinent de Nova Zelanda ha tingut un especial protagonisme a l’exposició que la firma italiana ha presentat a Colònia.

Els productes de Riva 1920 es conceben com una combinació perfecta entre Tradició i noves tecnologies, una sinergia capaç de crear mobles únics, que satisfan les necessitats dels clients més exigents.

Tot i els 100 anys d’història, la firma interpreta a la perfecció la sensibilitat de les noves generacions, que no renuncien a la qualitat, la sofisticació i la sostenibilitat.

Els acabats naturals i un disseny elegant I exclusiu són els trets característics de totes les col·leccions de Riva 1920. A l’exposició de Colònia, les novetats de Riva 1920 han compartit espai amb algunes de les col·leccions més icòniques de la firma, com la Molletta o la taula Shang.

Amb la seva espectacular exposició a Colònia, Riva 1920 reivindica el seu paper com a firma històrica que gràcies a la seva passió per la fusta, el seu disseny ecològic i la col·laboració amb grans dissenyadors, s’ha convertit en una de les firmes més prestigioses del moment.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Riva 1920. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Riva 1920 - Imm Colonia 2020
Riva 1920 - Imm Colonia 2020
Riva 1920 - Imm Colonia 2020
Riva 1920 - Imm Colonia 2020