Porada es consolida com una referència al mercat Rus


Porada referent a Rússia

En una entrevista concedida recentment, l’export manager de Porada, Mauro Nastri, explica la consolidació de la marca a Rússia, on les seves col·leccions són cada vegada més conegudes i admirades.

La celebració anual del Salone del Mobile.Milano de Moscú, així com la passió del públic rus pel distintiu “Made in Italy” han contribuït a que Porada es converteixi un referent del disseny al país.

La clau de l’èxit de Porada recau que la firma italiana és capaç de satisfer les necessitats de l’exigent mercat rus sense perdre la seva identitat ni el seu estil.

El mercat rus s’ha obert cada vegada més al disseny contemporani, aret per línies més modernes però en qualsevol cas sempre vinculades a la tradició i al tractament artesanal de la fusta.

Porada referente en Rusia


Actualment Porada ha teixit una important xarxa de contactes amb empreses d’arquitectura i interiorisme russes, que li han permès portar a terme espectaculars projectes d’interiorisme en el país. La butaca Vera, la taula de centre Quay i el sistema de sofàs Argo són algunes de les col·leccions més exitoses entre el públic rus.

Vera

Vera es caracteritza per la seva estructura en noguera canaleta massissa, que incorpora unes confortables fundes intercanviables i personalitzables. Existeix també la possibilitat de combinar diferents teixits per a fundes i coixins.

Butaca Vera - Porada


Quay

La taula de centre Quay, dissenyada pels prestigiosos germans Buratti, destaca per la seva espectacular base sòlida de noguera i pel seu elegant taulell de marbre, que li atorga una forta personalitat.

Quay - Porada


Argo

El sofà Argo, patentat pel reconegut D. Dolcini, es concep com un interessant sistema de seients amb base de noguera massissa, caracteritzat per uns volums minimalistes i acollidors.

Sofa Argo Porada