LAGO presenta el seu nou projecte d'interior a la ciutat d'Arnhem


La reconeguda firma italiana LAGO ha presentat el seu nou projecte d’interiorisme en un dels barris més exclusius de la ciutat holandesa d’Arnhem.

El projecte s’ubica en una espectacular casa de quatre plantes, emplaçada en una zona residencial de recent creació, a pocs quilòmetres del centre de la ciutat, però al mateix temps allunyada del bullici i la massificació del nucli urbà.

En aquesta ocasió, l’equip d’interioristes de LAGO s’ha encarregat de moblar una de les quatre plantes de les que disposa la casa, transmetent a la perfecció l’elegància i la distinció característiques de la firma.

Projecte LAGO a Arnhem

En aquest nou projecte a Arnhem, LAGO ha potenciat els colors, el contrast I la lleugeresa de les seves peces més icòniques, creant un espai lluminós, acollidor i funcional en els que la col·lecció AIR i els sistemes 36e8 adquireixen un especial protagonisme.

La zona de dia i el saló de l’apartament destaquen per la presència del Sofà Air, que gràcies al seu sistema amb potes de vidre temperat extraclar sembla estar en suspensió, aportant lleugeresa i distinció a l’espai.

La cuina ha estat moblada amb el sistema 36e8 i una illa central, una combinació elegant i minimalista que aporta un toc d’originalitat incorporant un gronxador en comptes d’una cadira.

Projecte LAGO a Arnhem

En el dormitori destaca la presència del llit AIR, col·locat en el centre de l’habitació i complementat pels armaris N.O.W, un dels sistemes d’emmagatzematge més icònics de la firma italiana. La col·lecció d’Armaris N.O.W s’integra perfectament en tota la paret del dormitori creant una connexió entre l’habitació i el bany.

Sens dubte un projecte on les peces de LAGO poden brillar gràcies a les seves línies pures i on es pot apreciar la qualitat i la filosofia de la firma, actualment considerada com una de les marques de referència al món del disseny i l’interiorisme.Proyecto LAGO en Arnhem
Proyecto LAGO en Arnhem
Proyecto LAGO en Arnhem
Proyecto LAGO en Arnhem
Proyecto LAGO en Arnhem
Proyecto LAGO en Arnhem