Nou catàleg LAGO Kitchens & Bathrooms


La reconeguda firma italiana de mobiliari LAGO ha presentat recentment la seva nova col·lecció de cuines i banys per aquesta nova temporada.

En aquesta ocasió, la marca ha donat a conèixer una innovadora gamma de productes únics, que contribueixen a crear espais elegants i exclusius per a la cuina i el bany i que permeten múltiples opcions de configuració i personalització.

La nova col·lecció aporta interessants novetats, solucions funcionals i de màxima qualitat com les noves superfícies X-Glass en metall brillant o marbre, que aporten valor i distinció a la col·lecció i ofereixen noves possibilitats per a la creació d’espais únics.

LAGO Kitchens 2019

Els nous banys i cuines de LAGO basen el seu èxit en la força de la seva senzillesa, caracteritzada per la puresa de les seves línies i la lleugeresa dels seus sistemes en suspensió, però també en la llibertat compositiva i la qualitat dels seus materials, que inclouen des de la ja tradicional fusta Wildwood fins al Fènix o el nou XGlass.

XGlass representa sens dubte un abans i un després en la gamma de productes LAGO. Amb aquest nou projecte, la firma ofereix un material que combina a la perfecció la resistència del vidre amb l’elegància de materials nobles com el marbre o els metalls.

LAGO Kitchens 2019

El desenvolupament sostenible i el respecte pel medi ambient s’han convertit en una de les principals motivacions de la firma italiana. És per això que la nova fàbrica de LAGO ha estat construïda seguint els principis de bioconstrucció més avançats, i en els processos de producció es garanteix sempre el mínim impacte de productes químics.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials LAGO. Per a més informació sobre les noves col·leccions, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.


LAGO Kitchens
LAGO Kitchens
LAGO Kitchens
LAGO Kitchens
LAGO bathroom
LAGO bathroom
LAGO bathroom
LAGO bathroom