Novetats Gandia Blasco 2018


Gandia Blasco va assistir a finals de maig a la prestigiosa fira de mobiliari contemporani ICFF, un dels esdeveniments relacionats amb el disseny més importants d’Amèrica del Nord.

Més de 36.000 arquitectes i professionals del disseny es van trobar a Nova York per a presentar els seus nous projectes i descobrir noves tendències. Gandia Blasco va obrir les portes del seu espectacular Showroom a Soho Design District per a presentar dues de les seves grans novetats per aquesta temporada: Solanas i Timeless.


Solanas

Solanas, patentada pel prestigiós dissenyador argentí Daniel germani, és la primera col·lecció outdoor construïda amb superfície Dekton, el que garanteix una gran resistència i consistència.

Es tracta d’un espectacular seient de formes arrodonides i envolvents que transmet una agradable sensació de protecció i comoditat. El dissenyador argentí s’inspira en les platges uruguaianes on estiuejava a la seva infància per a donar vida a la col·lecció.

Solanas - Gandiablasco


Timeless

Timeless és una altra de les grans novetats de la firma per aquesta temporada. Es tracta d’una col·lecció elegant i atemporal dissenyada pel director creatiu de la marca, José A. Gandia Blasco, en col·laboració amb el prestigiós arquitecte Borja Garcia.

La col·lecció s’inspira en l’arquitectura de principis del segle passat, i destaca per les seves peces sòbries i formals, evitant elements decoratius que provoquin estridències. La seva estructura d’alumini soldat i els seus acabats en teca, es converteixen en els protagonistes principals de la col·lecció.


Garden Layers & Patricia Urquiola

Aprofitant la celebració d’un esdeveniment tan mediàtic com el ICFF, Gandia Blasco va presentar també algunes de les seves novetats per a la seva firma de catifes GAN. La nova col·lecció de Patricia Urquiola per a Garden Layers així com Lanm dissenyat per Neri&Hu, van aclaparar tota l’expectació entre els visitants.


Garden Layers - Patricia Urquiola


Garden Layers - Patricia Urquiola