Novetats B&B Outdoor 2020


Per aquesta nova temporada 2020 la prestigiosa firma de mobiliari contemporani B&B Italia presenta tres noves col·leccions outdoor, que contribuiran a ampliar i enriquir la gamma de productes d’exterior que ofereix la marca.

Els nous projectes estan firmats per tres dels Mestres indiscutibles del disseny internacional com són Antonio Citterio, Naoto Fukasawa i Philippe Starck. Tres enfocaments diferenciats que proposen maneres diferents de concebre la vida a l’aire lliure.

Hybrid d’Antonio Citterio és un espectacular sistema de seients que combina de manera magistral el rigor del disseny contemporani amb la comoditat d’un projecte on el tèxtil juga un paper fonamental.

Hybrid - B&B Italia

D’altra banda, el dissenyador japonès Naoto Fukasawa presenta la col·lecció Ayana, composta per un sistema de seients i taules que es concep com una combinació magistral entre essències orientals i nòrdiques, on les formes essencials i de fusta natural adquireix un especial protagonisme.

El reconegut dissenyador Philippe Starck ens presenta la innovadora col·lecció Oh it rains!, la seva primera col·laboració amb B&B Italia.

Es tracta d’un conjunt de seients que permet gaudir de l’exterior en les condicions més desfavorables. Gràcies a un innovador mecanismo, Oh it Rains permet cobrir la superficie del seient per a resguardar-se de la pluja.

Aquesta mena de seient representa un abans i un després al món del disseny, el que els ha portat a fer-se amb algun dels reconeixements més importants del sector, com per exemple el Wallpaper 2020 Design Award.

Oh it rains! - B&B Italia


Hybrid - B&B Italia


Amb la contribució de Citterio, Fukusawa i Starck, B&B Italia proposa tres noves experiències, abordant projectes no explorats prèviament per la firma i aprofitant l’oportunitat per a presentar solucions cada vegada més respectuoses amb el medi ambient.

Materials, teixits i acabats són part integral de les noves col·leccions Outdoor de B&B Italia. Les firmes incorporen més de 30 noves referències al seu catàleg, convertint-se així en un referent al sector del mobiliari contemporani d’exterior.

Els teixits estan realitzats per alguns dels millors artesans italians, i estan fabricats amb fils de polipropilè tenyits en massa, una solució que garanteix la màxima resistència a les inclemències meteorològiques.

Els colors, els patrons i els detalls s’estudien curosament per a garantir la millor experiència outdoor, oferint múltiples opcions de configuració i personalització i adaptant-se amb facilitat a qualsevol mena d’espai exterior.

B&B Italia Outdoor 2020
B&B Italia Outdoor 2020
B&B Italia Outdoor 2020
B&B Italia Outdoor 2020