Novetats B&B Italia 2020


La reconeguda firma de mobiliari contemporani B&B Italia ha presentat recentment en una conferència virtual les seves principals novetats indoor per aquesta nova temporada.

En aquesta ocasió, la marca ha optat per presentar 4 noves peces, patentades per alguns dels dissenyadors més prestigiosos del moment, i mantenint l’elegància i la funcionalitat que caracteritzen a totes les col·leccions B&B Italia.

Després de l’èxit de Camaleonda, una encertada reinterpretació del clàssic sofà dels anys 70 que està rebent molt bones crítiques d’interioristes i dissenyadors d’arreu del món, la marca italiana presenta ara quatre noves peces que arriben per a enriquir encara més el seu exclusiu catàleg.

Camaleonda - B&B Italia

Blitz – Mario Bellini

Blitz és una espectacular taula d’estil contemporani patentada pel gran mestre del disseny Mario Bellini. Després de la seva recent reinterpretació de Camaleonda, el prestigiós dissenyador italià ens presenta aquesta magnífica col·lecció que, gràcies als elements desmuntables que la componen, la converteixen en una peça versàtil i polivalent.

La taula és caracteritza per les seves exclusives potes en forma d’origami, que es complementen a la perfecció amb el taulell. Es tracta d’una edició limitada i numerada, firmada personalment per Mario Bellini.

Blitz - B&B Italia

Cutter – Mario Bellini

Cutter és una exclusiva cadira de línies minimalistes patentada per Mario Bellini per a complementar i acompanyar a la taula Blitz una altra de les seves noves col·leccions.

Sota una estètica de línies pures i geomètriques, Cutter es concep com una cadira lleugera i confortable que aporta equilibri i harmonia i que s’adapta a la perfecció a qualsevol mena d’espai gràcies a les seves múltiples opcions de configuració.

Cutter - B&B Italia

Liagò – Piero Lissoni

Piero Lissoni presenta Liagò, la seva última col·lecció per a B&B Italia que consisteix en un elegant i sofisticat buffet que incorpora elements arquitectònics contemporanis per a donar equilibri i harmonia a l’estructura.

L’atenció pels detalls i les línies rectes de la seva estructura fan que la unió dels panells externs passi gairebé inadvertida. Els prestatges interiors estan formats per unes exclusives làmines de vidre fumat que ressalten i guanyen protagonisme gràcies al sistema d’il·luminació LED de què disposen.

Liagò - B&B Italia

Naviglio – Yabu Pushelberg

Naviglio és el primer treball de George Yabu i Glenn Pushelberg per a la firma B&B Italia. Els dissenyadors s’inspiren en el carismàtic barri de Milà de canals i petites embarcacions per a donar vida a aquesta nova col·lecció.

Es tracta d’un espectacular sofà d’estil contemporani que es caracteritza per les elegants i acollidores formes arrodonides de la seva estructura, que garanteixen la màxima comoditat i afavoreixen el descans.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Naviglio - B&B Italia