Molteni & C al Salone del Mobile de Xangai


Molteni & C en el Salone del Mobile de Xanghai

Del 22 al 24 de novembre tindrà lloc el tercer Salone del Mobile.Milano de Xangai, un punt de referència internacional pel disseny Made in Italy al continent asiàtic.

Des de 2016 els coordinadors del Saló del Moble de Milà organitzen a Xangai una exposició que mostra una selecció de les millors firmes italianes de mobiliari.

El Salone del Mobile.Milano de Xangai promet tres intensos dies en els que el disseny i el mobiliari italià d’alt standing seran els principals protagonistes. L’exposició estarà organitzada d’una manera molt similar al Salone de Mobile original, incloent-hi les mateixes categories i seccions.

Alguns dels nostres principals partners com Molteni & C, ja han confirmat la seva assistència a l’esdeveniment, que comptarà amb dissenyadors i interioristes arribats d’arreu del món.

Salone Mobile Xangai


Butaca Vera - Porada


Molteni & C presentarà un espectacular stand de 200m2, on exposarà les seves principals novetats per aquesta temporada, així com una selecció de les seves col·leccions més icòniques.

La firma presentarà les seves noves idees per a la contemporània, creats per alguns dels millors dissenyadors internacionals com: Rodolfo Dordoni, Francesco Meda o Vincent Van Duysen.

Els materials naturals com el vidre, la fusta oxidada i el metall, així com els tons grisos càlids predominen en els ambients proposats per Molteni & C per aquesta temporada.

Sens dubte el Salone del Mobile.Milano de Xangai 2018 serà una gran oportunitat per a donar a conèixer l’elegància i la qualitat del producte italià entre el públic asiàtic, així com per a descobrir noves tendències pel 2019.

Butaca Vera - Porada


Butaca Vera - Porada