Tauleta de nit Palú Pianca

Palú de la prestigiosa firma italiana Pianca és una elegant i exclusiva tauleta de nit que destaca per volums lleugers i evocadors, inspirats en els elements de la natura.

La col·lecció es concep com una creació arquitectònica a petita escala, que juga amb les formes i els espais creant espais buits i equilibrades harmonies.

Una elegant i ordenada seqüència de varetes de fusta defineixen la col·lecció, composta a més per una banqueta que complementa a les tauletes i que contextualitza l’espai.

Patentada per la reconeguda dissenyadora Raffaella Mangiarotti, la tauleta incorpora a la part inferior un elegant calaix arrodonit que queda perfectament integrat a l’estructura i que permet emmagatzemar tota mena d’objectes.

La tauleta i la banqueta Palú estan disponibles en una gran quantitat de mides i acabats, oferint així múltiples opcions de configuració pel dormitori.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Pianca. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.