Taula Avalon Arketipo

Avalon de la reconeguda firma italiana Arketipo Firenze es una elegant i excéntrica taula que s’inspira en la moda i en les corrents artístiques dels anys 80.

Patentada pel prestigiós dissenyador italià Mauro Lipparini, la peça es caracteriza per la seva resistent estructura, que es presenta en metall envernissat o en pearl beig o transparent.

La col·lecció destaca per les seves múltiples opcions de configuración i personalització. El sobre d’Avalón está disponible en vidre temperat i curvilini, en color fumat i pacific blue.

La base de la taula destaca per la seva espectacular estructura ondulada, formada per línies contundents i expressives. Una combinación perfecta entre elgància i agressivitat, que fan d’Avalon una peça de disseny única.

Mauro Lipparini concep aquesta col·lecció com un homenatge a una época on la creativitat consistia en explorar dissenys rotunds i desafiants.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Arketipo. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.