La fira bianual Maison & Objet de París s’ha consolidat com una de les exposicions més importants al món del disseny i l’interiorisme.

Des de 1995, Maison & objet ha estat un referent per a dissenyadors, arquitectes I interioristes d’arreu del món. En aquesta edició 2019, la fira s’ha celebrat en un espectacular recinte de més de 115.000 m2 habilitat per a l’ocasió.

Maison & Objet 2019

Les millors firmes internacionals de mobiliari així com altres emergents s’han donat cita a París per a presentar els seus nous projectes i conèixer noves tendències. La canya i el ratan han adquirit un especial protagonisme a l’exposició d’aquest any. Són moltes les firmes que estan apostant per aquest tipus de materials per a les seves noves col·leccions, amb una molt bona acollida entre el públic.

Amb més de 3.000 expositors, la Maison & Objet 2019 ha estat un veritable èxit. Alguns dels nostres millors partners com Nomon o Ligne Roset han presentat les seves novetats per aquesta temporada.

Nomon

La firma va presentar les seves noves col·leccions per aquesta temporada, rellotges i mobles auxiliars d’estil contemporània que destaquen per la seva elegància i funcionalitat. Els rellotges Nomon encaixen a la perfecció en qualsevol tipus d’espai, gràcies al seu disseny versàtil i polivalent.

A la Maison & Objet 2019 els visitants van poder descobrir el nou catàleg de rellotges de paret de la firma, espectaculars i exclusives peces d’alta gamma fabricades amb matèries primeres de gran qualitat.

Nomon Maison & Objet 2019

Nomon Maison & Objet 2019

Ligne Roset

Un any més, la firma francesa ha sorprès als visitants amb les seves espectaculars col·leccions d’estil contemporani, presentat més de 20 nous projectes per aquest 2019.

El nou sofà Phileas del reconegut dissenyador Philippe Nigro, es la principal aposta de Ligne Roset per aquest 2019. Un impressionant seient de disseny contemporani que s’inspira en la tapisseria dels seients de l’icònic tren Orient Express.

Gràcies a la seva estructura de respatllers alts amb orelleres i als seus seients inclinats, Phileas garanteix la màxima comoditat.

Maison & Objet 2019

Maison & Objet 2019

Maison & Objet 2019