Arriba la 58ª edició del Saló del Moble de MilàArriba la 58ª edició del Saló del moble de Milà

Del 9 al 14 d’abril es celebrarà a Fiera Milano la 58ª edició del Saló del Moble de Milà, un dels esdeveniments més esperats al món del disseny i l’arquitectura.

Per a l’edició d’enguany, s’esperen més de 2.350 expositors arribats des d’arreu del món, que presentaran els seus nous projectes i propostes per aquesta temporada.

L’exposició tindrà lloc a la Fiera Milano Rho, la principal exposició comercial d’Itàlia i una de les més importants d’Europa. Més de 205.000 m2 on els assistents podran descobrir totes les novetats relacionades amb el món del moble, la decoració i la il·luminació.

Homenatge a Leonardo Da Vinci

Al 2019 es compleixen 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci i, com no podia ser d’una altra manera, l’organització del Saló del Moble de Milà ha volgut retre homenatge al geni italià programant diferents conferències i activitats per a recordar el seu llegat.

A més, l’esdeveniment modificarà el seu “Manifiesto” de 2018, afegint una nova paraula en reconeixement a Da Vinci: “Enginy”. Una paraula que estimula noves maneres de veure el món, fomentant la creativitat i la innovació.

L’enginy i la innovació estan molt presents al Saló del Mobile, on es reuneixen alguns dels millors dissenyadors i arquitectes del món. Un talent que la ciutat de Milà sempre ha sabut potenciar a la perfecció, convertint-se en una de les capitals mundials del disseny més influents.


Arriba la 58ª edició del Saló del moble de Milà


Euroluce i altres exposicions

Coincidint amb la celebració del Saló del Moble de Milà, cada dos anys es celebra també Euroluce, una de les exposicions d’il·luminació més importants del món.

Des de la seva primera edició al 1976, Euroluce s’ha consolidat com una de les exposicions més rellevants de productes d’il·luminació per disseny d’interiors i exteriors.

Durant aquests últims anys, Euroluce s’ha convertit en una de les exposicions d’il·luminació més innovadores en el camp de la sostenibilitat i l’eficiència energètica, fomentant el desenvolupament de projectes funcionals i respectuosos amb el medi ambient.

D’altra banda, en aquesta ocasió es celebrarà també la 22ªª edició del Salone Satellite, que girarà entorn a l’alimentació com a objecte de disseny. Durant més d’una setmana Milà es convertirà en la capital mundial del disseny, amb més de 300 conferències i exposicions programades.

Euroluce 2019


MIRSA, present al Saló del Moble 2019

Com ve sent habitual els últims anys, el nostre equip comercial al complet s’ha desplaçat fins a Milà per a conèixer de primera mà totes les novetats relacionades amb el món del disseny i l’interiorisme.

Una experiència molt enriquidora per terres italianes que ens permetrà conèixer noves tendències i seguir oferint als nostres clients les millors solucions per a la seva llar.

Salon Mueble Milan 2019