Ligne Roset reedita les col·leccions més icòniques de Pierre Paulin


La firma francesa Ligne Roset ha confirmat recentment la presentació de dues noves peces inspirades en les col·leccions més significatives del prestigiós dissenyador Pierre Paulin: Bonnie i Gavrinis 3.

La relació de la marca amb Pierre Paulin va començar al 2008 amb l’exitosa reedició del mític sistema de seients Pumpkin, que va formar part de la col·lecció privada de l’expresident francès Georges Pompidou durant la dècada dels 60.

Aquell mateix any, Paulin i Ligne Roset van negociar tornar a posar en producció l’escriptori Tanis, caracteritzat per les seves línies elegants i minimalistes. Paulin va morir al 2009 i des de llavors l’organització familiar del prestigiós dissenyador ha col·laborat amb Ligne Roset per a preservar i difondre les obres del Mestre francès.

Bonnie un clàssic atemporal

Bonnie originalment creat per Paulin al 1975, és un seient escultòric inspirat en la natura fet amb escuma i disponible en dos tipus de tapisseria. Es tracta d’una versió Fidel al disseny original, que es presenta en una àmplia gamma de llanes, cuirs i detalls.

L’estil de la col·lecció manté a la perfecció l’essència dels anys 70, mantenint les mateixes tonalitats i estils que marcaven tendència a l’ època.

Ligne Roset ha pogut treballar en la reedició de Bonnie utilitzant un dels únics croquis originals que existeixen del producte, facilitat per la família de Paulin. La col·lecció es concep com un volum escultural únic col·locat al terra, on destaca l’absència de potes i la discreció de la seva base.

Gavrinis 3, una col·lecció de catifes inèdita

Gavrinis 3 es basa en els esbossos originals de Pierre Paulin de l’illa Gavrinis, ara recuperats i implementats per Ligne Roset. Una espectacular catifa que aporta personalitat als espais gràcies a la seva estructura irregular.

La superfície fluida i les seves corbes contornades i tipogràfiques fan de Gavrinis una peça única i exclusiva. La catifa està disponible en Beige Lin, mostassa i gris blavós