Les catifes Outdoor, tendència d'aquest estiu


Recrear l’atmosfera interior en jardins i terrasses s’ha convertit en una de les grans tendències per aquesta temporada d’estiu, i algunes de les millors firmes amb les que treballem han adequat les seves col·leccions indoor més icòniques per a la vida outdoor.

Dos dels nostres principal partners dedicats a la producció de catifes i teixits, com Nanimarquina i GAN, han presentat noves col·leccions de catifes dissenyades especialment per a instal·lar-se en espais d’exterior.

Catifes Outdoor

En el cas de Nanimarquina, la firma segueix dissenyant les seves col·leccions en telers manuals, però amb polietilè resistent a l’aigua, que garanteix la màxima resistència a les inclemències meteorològiques.

Oaxaca Outdoor

La catifa es caracteritza per la combinació de formes geomètriques senzilles amb motius florejats i colors vius, que la converteixen en una peça atrevida i de marcat estil contemporani.

Oxaca manté l’aparença d’una catifa indoor tradicional, amb l’avantatge que aporta una gran resistència a l’aigua i a la llum del sol.

Amb aquesta col·lecció, Nanimarquina aconsegueix un dels seus principals objectius, fer de la catifa un element de confort del qual es pugui gaudir en qualsevol espai.

Oaxaca Nanimarquina

Shade Outdoor

Una evolució de la col·lecció Shade, una de les catifes més icòniques de Nanimarquina que en aquesta ocasió es reinterpreta per adequar-la a espais exteriors.

Dins del concepte outdoor, la firma ha introduït nous colors i textures a la col·lecció, per afavorir la seva instal·lació en tota mena de jardins i terrasses.

Al igual que en la seva versió original, la versió d’exterior manté la seva aparença senzilla i pura que s’aconsegueix mitjançant un complex procés tècnic que permet aconseguir la densitat adequada i la regularitat desitjada.

A la catifa es combinen dos espectaculars degradats, un de vertical i un altre d’horitzontal, utilitzant fins a 6 tonalitats com a transició.

Shade Outdoor - Nanimarquina

Tres Outdoor

Una espectacular col·lecció que neix de la voluntat de la firma de trasladar la calidesa de l’interior al món outdoor.

La col·lecció es presenta en diferents gruixos i encreuaments de fibres, que permeten mantenir l’essència de les col·leccions indoor i aporten elegància i exclusivitat a l’espai.

Espais com jardins i terrasses que es caracteritzen per l’absència de parets i àrees marcades, és on la catifa es converteix en el recurs perfecte per a delimitar i ambientar entorns càlids i confortables a l’aire lliure.

Tres Outdoor - Nanimarquina

Gardenlayers de Patricia Urquiola, la nova aposta outdoor de GAN.

La prestigiosa dissenyadora Patricia Urquiola és l’encarregada de coordinar la primera col·lecció de catifes outdoor presentada per la firma. Una col·lecció que a més incorpora matalassos, rul·los i coixins que es combinen per a crear un espai exterior càlid i confortable.

Urquiola transmet en Gardenlayers la seva passió pel disseny i l’arquitectura oriental, demostrant una vegada més el seu mestratge i aportant la calidesa del disseny interior a tota mena de jardí i terrasses.

Gardenlayers - GAN

Gardenlayers - GAN

Gardenlayers - GAN