Lago@Milano Design Week 2017

Lago@Milano Design Week 2017

Del 4 al 9 d’abril la ciutat italiana de Milà es va convertir durant uns dies en la capital mundial del disseny.

Interioristes, dissenyadors i arquitectes arribats d’arreu del món es van aplegar en aquesta important cita anual per intercanviar idees i conèixer les principals novetats per aquesta temporada.

Una de les firmes que més ens va sorprendre durant la nostra visita a Milà, va ser sens dubte logo_post que va presentar una espectacular exposició dividida en vuit seccions dedicades al talent i a l’important paper femení en àrees com la dansa, l’esport o l’arquitectura.

A cada una de les vuit exposicions, vam poder conèixer de primera mà algunes de les novetats que la firma italiana té preparades per enguany.

Milan Design Week 2017 LAGOMilan Design Week 2017 LAGO

A continuació analitzem alguns dels nous projectes de Lago:

AIR WILDWOOD T TABLE
Amb la tecnologia invisible integrada en la superfície de la taula Air Wildwood T és una taula interactiva que pot descarregar i reproduir música, connectada mitjançant un smartphone i bluetooth. La taula també pot connectar-se a una xarxa Wi-Fi per a la transmissió de pistes directament des de Spotify o radio per Internet, administrant les pistes des de l’aplicació mòbil Lago Design

AIR WILDWOOD T TABLE


VERTIGO TABLE
Una taula amb línies netes i essencials, que crea una evocadora sensació de suspensió, jugant amb l’aparent absència de les seves potes. El taulell de la taula està suportat per una pota de fusta i una fulla invisible de vidre temperat extra-clar, unida a la part superior mitjançant un sistema de fixació integrat.

VERTIGO TABLE


AIR WILDWOOD SOFA
Un sofà amb seients modulars, sostingut en potes de vidre temperat extra-clar i amb una impressionant part Wildwood al darrere, còmode i amb coixí de plomes toves que poden ser reemplaçades quan i com es vulgui. Gràcies al seu respatller, que està completament acabat en ambdós costats, el sofà d’Air Wildwood es pot col·locar contra una paret o en el centre de l’habitació.

AIR WILDWOOD SOFA


WE CHAIR
Una peça pràctica i funcional dissenyada per Giulio Lacchetti. L’autor busca amb la seva obra plasmar el sentiment d’amistat, benestar i seguretat. És per això que es centra en la creació d’un model que transmeti energia positiva, una cadira propera, tangible i amb una inclinació sincera i humana

WE CHAIR


PLETRA CHAIR
Un marc fi i distingit tanca un nucli entapissat, de manera que cada costat es pugui cobrir amb diversos materials. L’elegant estructura ofereix un major confort gràcies al seient de fusta encorbat. La cadira Pietra es pot recobrir amb qualsevol dels teixits de Lago.

PLETRA CHAIR


LIFT CHAIR
Una confortable cadira d’inspiració clàssica reconvertida a formes més contemporànies que es caracteritza per no presentar contacte entre el seient i el cercle del respatller. La comoditat està garantida amb l’entapissat del seient, i la cadira és personalitzable gràcies a un marc intern innovador que permet una ràpida regulació.

LIFT CHAIR