Lago triomfa als premis Good Design Award


La cadira Lift i la taula Vertigo de la firma italiana Lago han estat guardonades amb el prestigiós premi Good Design Awards 2017, un reconeixement als productes més innovadors que es van presentar l’any passat.

La taula Vertigo, dissenyada per Daniele Lago, és una peça que destaca per les seves línies suaus i uniformes, que transmeten una reconfortant sensació de lleugeresa. El taulell es presenta en fusta de roure de primera qualitat, disponible en diverses amplades. Una planxa de vidre extraclar, recolzada per una resistent pota de fusta sostenen el taulell, que sembla estar en suspensió.

Vertigo - Lago

La cadira Lift neix de la reinterpretació d’altres cadires més clàssiques, modernitzant el seu estil i presentant una estructura més minimalista, ergonòmica i confortable. El respatller regulable i encoixinat, presenta fins a set posicions diferents per ajustar la seva alçada i adaptar-se a les necessitats del moment, garantint així la màxima comoditat.

Lift - Lago

 

Lago, entre les millors firmes de mobiliari dels últims 10 anys.

Gràcies a aquest valuós reconeixement, el catàleg de Lago disposa ja de vuit productes premiats amb el Good Design Awards, el que la consolida com una de les firmes de mobiliari més importants de l’última dècada: 36e8 Kitchen (2008), LagoLinea (2009), Huggy (2009), Air sofa (2010), Et Voilà (2011), Air Kitchen (2016), Lift (2017), Vertigo (2017).

Good Design Award 2017