LAGO presenta el seu nou projecte contract a Palermo


La prestigiosa firma de mobiliari contemporani LAGO, ha presentat el seu nou projecte contract a l’antiga residència del Príncep de Lampedusa, reconvertida ara en un espectacular complex d’apartaments.

Construïda al segle XVI, la mansió és tot un símbol de la cultura a Palermo, una propietat que segles enrere va pertànyer a la noblesa italiana i que destaca per la seva estètica majestuosa i modernista.

El cor de la ciutat atresora una de les residències aristocràtiques més grans del país, que antigament va ser la llar del Príncep Giuseppe Toamsi de Lampedusa. La reconstrucció de la mansió, que va ser destruïda al 1943 a causa d’un bombardeig, va tornar un important valor cultural a la ciutat de Palermo i a tota Itàlia.

Projecte LAGO Palermo

Després de la reconstrucció, l’edifici va passar a allotjar diversos apartaments, dos dels quals han estat remodelats per complet pel prestigiós equip de “LAGO interior life network”, amb un resultat espectacular.

El primer apartament es troba a la primera planta de l’edifici i combina mobles contemporanis amb elements originals dels segles XVII, creant una combinació d’estils que transmeten una forta personalitat a l’espai.

Els grans finestrals del saló, s’obren a un balcó amb espectaculars vistes al jardí privat, deixant passar la llum i convertint el saló en un espai lluminós i acollidor.

Projecte LAGO Palermo

El sofà Air adquireix un especial protagonisme a la sala, transmetent lleugeresa i serenitat, en perfecta harmonia amb altres peces clàssiques seleccionades pel propietari.

La gran cuina en illa, es complementa amb la col·lecció N.O.W, un dels armaris més icònics de la firma. La despensa es presenta en diversos tons verds en consonància amb la cuina i ve acompanyada de la funcional i elegant taula Loto.

L’apartament consta de tres elegants habitacions loft: dos dobles amb llits suspesos i una individual amb un sofà llit. En les tres habitacions s’ha incorporat l’armari Et Coilà, que gràcies a les seves portes de tela permeten una millor optimització de l’espai.

Projecte LAGO Palermo

Projecte LAGO Palermo

El segon apartament consta de dos pisos i va ser creat a partir de dos antics magatzems, conservant elements arquitectònics originals com els espectaculars arcs de pedra. Es tracta d’un espai lluminós amb una àmplia sala d’estar que dóna a una Terrassa amb vista al jardí.

A més, l’apartament disposa d’una cuina amb menjador i un dormitori únic on destaca el llit rodó Fluttua, que aporta elegància i distinció a l’espai.

El mobiliari es presenta en perfecta consonància amb l’estructura original. Els llibres semblen estar suspesos gràcies a la prestatgeria Diagolínea que cobreix totes les parets de la sala d’estar.

Sens dubte dos espais elegants i acollidors, que es converteixen en el destí perfecte per a aquells que desitgin experimentar la ciutat des d’un punt de vista històric, únic i original.

Proyecto LAGO Palermo

Proyecto LAGO Palermo