25 maig 2023 Digital

La col·lecció Naan de PIANCA, guanyadora del If Design 2023

La butaca Naan de Pianca ha estat reconegut com un dels guanyadors a la categoria de Mobles per a l’Hogar/Decoració en el prestigiós premi iF DESIGN AWARD 2023.

Aquest reconeixement ha estat atorgat per un jurat de 133 experts independents de diferents parts del món, que han avaluat i seleccionat les propostes més destacades.

Naan de PIANCA, ganadora del If Design 2023

Sota la signatura de Federica Biasi, la creació del Naan desplega un atractiu volum compacte que captiva per la seva comoditat i línies suaus i delicades.

La seva estructura, caracteritzada per un singular bloc, es desenvolupa a partir d’una base quadrada amb cantonades arrodonides, mentre que els reposabraços i el respatller, de semblança prima i cònica, envolten un seient generós en una perfecta harmonia de solidesa i espais oberts.

Aquesta peça versàtil, ideal tant per a entorns públics com privats, està confeccionada en poliuretà flexible moldat i s’ofereix en opcions de tapissat que inclouen pell natural, pell sintètica o teixit desmuntable.

Naan de PIANCA, ganadora del If Design 2023

Federica Biasi - Naan Pianca

Fundat el 1954 i organitzat per l’iF International Forum Design GmbH, l’iF DESIGN AWARD és reconegut a nivell mundial com un dels premis més prestigiosos en el camp del disseny. El 2023, aquesta distingida competició ha rebut una impressionant quantitat de prop de 11.000 propostes provinents de 56 països diferents, que abasten 9 emocionants categories: producte, envasat, comunicació, arquitectura interior, concepte professional, disseny de serveis, arquitectura, experiència d’usuari (UX) i interfície d’usuari (UI).

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials PIANCA. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Federica Biasi - Naan Pianca