La cuina Air de Lago, inclosa al ADI Design Index 2017La cuina Air de Lago, inclosa al ADI Design Index 2017

La firma de mobiliari de disseny Lago està d’enhorabona, ja que la seva col·lecció de cuines Air ha estat seleccionada per a formar part del ADI Design Index 2017.

Presentada al saló del moble de Milà l’any 2016, la col·lecció passa a formar part de la llista de projectes preseleccionats per a optar al prestigiós premi Compasso d’Oro 2018.

Però no acaben aquí les bones notícies per a la firma italiana, ja que el seu llibre “Never Stop Designing Spaces” també ha estat seleccionat com a candidat al mateix reconeixement.

AIR KITCHEN LAGO

Air de Lago revoluciona per complet el concepte de moble de cuina que es tenia fins ara, aportant imaginació i creativitat, i fomentant la interacció amb amics i familiars.

Una cuina en illa elegant i lleugera que prioritza el confort individual i col·lectiu per sobre de tot i que permet cuinar mentre gaudim de la companyia dels nostres coneguts.


NEVER STOP DESIGNING SPACES

Al 2016 la firma va emprendre un viatge per a descobrir l’essència de la vida italiana en deu indrets diferents relacionats pel disseny Lago. El seu primer llibre, editat per Rizzoli, a més d’optar al Compasso d’Oro 2018, ha guanyat el premi a la millor secció d’Investigació per a l’Empresa.

Al llibre es recullen alguns dels projectes més destacats de la firma italiana a través d’impressionants imatges i explicacions.