Flos a la Milan Design Week 2019


Flos a la Milan Design Week 2019

La prestigiosa firma d’il·luminació FLOS va presentar les seves principals novetats a la Fira Internacional del Moble de Milà, exposant els seus nous projectes al mateix recinte que B&B Italia i Louis Poulsen, firmes que formen part del mateix grup empresarial que Flos, conegut com a Design Holding.

Un impressionant espai on el grup Design Holding va exhibir els seus nous projectes va ser finançat per Inverstindustrial i The Carlye Group, el grup inversor encarregat de gestionar l’equip de dissenyadors de prestigi internacional treballen per a les tres companyies.

B&B Italia, Louis Poulsen i Flos van exhibir les seves col·leccions en tres àrees diferenciades en un espectacular stnad de més de 5.000m2 ubicat en el nou pavelló 5 Project, coordinat pels reconeguts Calvi & Brambilla.

Un nou format d’exposició transversal mai vist al Saló del Moble concebit per a reflectir la filosofía del Design Holding, al posar en escena en un mateix espai la narració de tres identitats individuals consolidades.

A l’exposició, les tres firmes van proposar un emotiu viatge en el temps recordant algunes de les seves col·leccions més icòniques i posant en valor la seva àmplia trajectòria.

Flos a la Milan Design Week 2019

Flos, a la vanguardia del disseny en el món del disseny.

La històrica firma italiana està considerada actualment un veritable referent al món del disseny i la il·luminació, i així va quedar reflectit en la seva espectacular exposició de Milà, que va captivar a la majoria dels seus visitants.

Per a aquesta nova temporada, Flos presenta una reedició d’una de les seves col·leccions més icòniques, la làmpada Chaira de Mario Bellini, considerada una peça de culte dels anys 60. A més, també presentarà la primera edició d’un disseny extraordinari de la làmpada Bulbo dels famosos Achille i Pier Giacomo Castiglioni de 1957.

Bulbo 57 - Achille y Pier Giacomo Castiglioni

Bulbo 57


Però no només aquí acaben les novetats de Flos. La firma italiana també ha donat a conèixer noves col·leccions dissenyades per Michael Anastassides, Ronan i Erwan Bouroullec, Antonio Citterio, Piero Lissoni, Philippe Starck i Patricia Urquiola.

Fruit d’aquesta col·laboració amb alguns dels millors dissenyadors internacionals del moment, la firma italiana disposa en l’actualitat d’un extens catàleg de làmpades i productes d’il·luminació d’alta gamma, que destaquen per la seva elegància i funcionalitat.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Flos. Per a més informació, consulti el nostre catàleg online o visiti el nostre Showroom.

My Circuit - FLOS

My Circuit – Michael Anastassiades


Chiara - Mario Bellini

Chiara – Mario Bellini


Flauta - Patricia urquiola

Flauta Patricia – Urquiola


Caule - Patricia Urquiola

Caule – Patricia Urquiola


Wireline - Formafantasma

Wireline – Formafantasma


Belt - R. and E. Bouroullec

Belt – R. and E. Bouroullec


Atom - Piero Lissoni

Atom – Piero lissoni


WallkStick - Antonio Citterio

WallStick – Antonio Citterio