Eda - Mame de B&B Italia, guanyadora del Wallpaper Award 2019

Eda - Mame de B&B Italia, guanyadora del Wallpaper Award 2019

La nova col·lecció Eda – Mame, dissenyada pel prestigiós Piero Lissoni per a la firma B&B Italia, ha rebut recentment el premi Wallpaper Design Awards, un dels reconeixements més importants al món del disseny.

Aquest premi és un reconeixement a l’ambició de la col·lecció, que és considerada per molts interioristes com un element escultòric de decoració. Gràcies a la seva forta personalitat, Eda- Mame és capaç de transmetre elegància i exclusivitat a qualsevol tipus d’espai.

Piero Lissoni posa de manifest la seva admiració per la cultura oriental amb aquesta peça única, inspirada en un gra de soja, que es concep com una fusió de tres tipus de seients: Cadira amb respatller alt, butaca i puf.

El Wallpaper * Design Award és el premi anual que atorga famosa revista Wallpaper *, un referent internacional pel món de l’arquitectura i el disseny des de 1966.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva de la col·lecció Eda – Mame, així com d’algunes de les col·leccions més icòniques de la firma B&B Italia. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Eda - Mame B&B Italia
Eda - Mame B&B Italia