Desalto a la imm Colònia 2019


La firma italiana Desalto va presentar fa uns dies algunes de les seves novetats per aquesta temporada aprofitant la seva participació a la imm Colònia 2019, una de les exposicions més importants del món del disseny i l’interiorisme.

En aquesta ocasió, Desalto va presentar un espectacular estand dissenyat íntegrament pel prestigiós Studi Calvi i Brambilla, on la prestatgeria Helsinki va adquirir un especial protagonisme a la definició de l’espai. La col·lecció continua sent un dels projectes més icònics de la firma, gràcies a la seva elegància i versatilitat.

Desalto a la imm Colonia 2019

Helsinki es va presentar a Colònia amb nous acabats, nous colors i accessoris però mantenint la coherència formal i la funcionalitat que sempre l’han caracteritzat. Concebuda per Caronni + Bonanomi fa més de 20 anys, la col·lecció segueix sent un referent al món del disseny, gràcies al seu caràcter atemporal i a les seves línies minimalistes i contemporànies.

L’exposició de Desalto va mostrar l’evolució de la col·lecció durant aquestes dues dècades, presentant el seu aspecte renovat i enriquint el nou catàleg creat per DesignWork sota la direcció artística de Gordon Guillaumier. Gionata Xera i Tommaso Sartori han estat els directors artístics de fotografia.

Una espectacular exposició caracteritzada per una narració harmònica en la qual els grans clàssics de la firma com la col·lecció Helsinki o la taula Clay van compartir espai amb algunes de les novetats per aquesta temporada.

Desalto a la imm Colonia 2019

Desalto a la imm Colonia 2019

Desalto a la imm Colonia 2019

Desalto a la imm Colonia 2019