Desalto a la Fira Internacional del Moble de Milà


La firma Italiana de mobiliari Desalto, un dels nostres principals partners, va presentar a la prestigiosa Fira del Moble de Milà una exposició renovada i innovadora, resultat de la col·laboració amb l’Estudi Calvi Brambilla.

L’estand de la firma va constar de dues espectaculars estructures arquitectòniques lleugeres i semitransparents, que permetien intuir els volums de les noves col·leccions des de l’exterior. La lluminositat i la transparència de l’exposició creaven un espai aparent efímer, que jugava amb la percepció del visitant.

Una vegada a l’interior de l’exposició, les noves col·leccions de Desalto van ser sens dubte les principals protagonistes, exposades en un itinerari que recordava al d’un museu, com veritables obres d’art.

Desalto Fira Internacional del moble

Gordon Guillaumier, l’artífex del canvi d’imatge de la firma.

Desalto va aprofitar la celebració de la Fira de Milà per a donar a conèixer les seves principals novetats per aquesta temporada. Les noves col·leccions són el producte del treball dut a terme per dissenyadors de prestigi internacional, coordinades íntegrament per l’Art Director de Desalto, Gordon Guillaumier, que ha contribuït a impulsar el dinamisme i l’energia intrínseca de la marca.

Desalto Fira Internacional del moble

Void – Guglielmo Poletti

La col·lecció destaca per l’espectacular puresa dels seus volums, que creen perfils lineals que defineixen una estructura perfectament tallada.

Guglielmo Polletti ens presenta una innovadora col·lecció de tauletes auxiliars minimalistes que neixen fruit de la investigació de l’artista de les nocions arquitectòniques entre la massa i el buit.

Gràcies a la curvatura de la base, Void és capaç d’alterar la percepció visual dels objectes, alterant la percepció de les distàncies i aportant més amplitud.

Void - Desalto

MM8 – Guglielmo Poletti

El dissenyador italià ens proposa una peça que explora els límits del material en relació amb les seves propietats estructurals, aprofundint en les propietats estructurals de l’alumini.

Una veritable obra d’enginyeria que aporta resistència a l’estructura amb un perfil de tan sols 8 mm de gruix. Els dos cilindres de la seva base augmenten la resistència de la superfície, contrarestant les forces per a garantir l’estabilitat.

El resultat final és una elegant i distingida peça monolítica que es caracteritza pel contrast entre els volums de la seva base i el perfil ultra fi del seu taulell.

MM8 - Desalto

Strong Stool – Eugeni Quitllet

El prestigiós dissenyador, creador d’autèntics best-sellers com la cadira Masters de kartell o la cadira Play de Dedon, ens presenta en aquesta ocasió un innovador seient que destaca per la seva escultural estructura.

Una peça de disseny pur i consistent que transmet elegància i exclusivitat. Segons les pròpies paraules del dissenyador, Strong Stool neix producte d’”Utilitzar l’art per a materialitzar noves idees, prenent el camí més curt per a la solución a través de noves idees.”

El seient estarà disponible en diversos colors i acabats, integrant-se a la perfecció en qualsevol tipus d’espai.

Strong Stool - Desalto

Step – Nendo

Una nova col·lecció que destaca per les seves línies subtils i la seva lleugeresa estructura. Step és una llibreria elegant i minimalista, que s’integra a la perfecció amb la resta de productes Desalto.

Una veritable obra d’enginyeria que, gràcies a la seva estructura és capaç d’eliminar la tensió existent en els sistemes de prestatgeries tradicionals, distribuint el pes de manera uniforme i optimitzant al màxim els recursos.

Step - Desalto

Aria – Atelier Oï 2019

El prestigiós estudi de disseny Atelier Oï ens presenta una elegant i funcional reedició d’Aria, una de les col·leccions més icòniques de Desalto.

Una espectacular butaca gairebé intangible que destaca pel seu teixit de tricot d’una sola peça. La seva estructura d’acer tubular crea una confortable i ergonòmica Chaise Longue, que garanteix la màxima comoditat.

Aria es concep com una interpretació diàfana i polivalent. Sense la tapisseria tradicional, la col·lecció guanya versatilitat i lleugeresa, aportant elegància i exclusivitat a l’espai.

Aria - Desalto

Mun – Mario Ferarini

Un seient empàtic i informal construït al voltant d’una estructura que destaca pel seu respatller lleugerament cilíndric, confortable i acollidor.

Mun s’inspira en la forma completa de la lluna plena, una silueta contínua i clara que es presenta en una gran quantitat de colors i acabats, adaptant-se amb facilitat a qualsevol espai.

Mun - Desalto

Kazimir – Gordon Guillaumier

L’Art Director de Desalto presenta un elegant Aparador, on destaca la sobrietat i les línies pures de l’estructura, adquirint textures mitjançant l’ús de resines especials, i evocant volums arquitectònics.

Una col·lecció d’aparadors que neix com a homenatge a l’artista Kazimir Malevich, considerant un dels grans Mestres del minimalisme a través d’estructures de fusta. Les portes es presenten recobertes en marbre, transmetent així elegància i exclusivitat.

Kazimir - Desalto