DEDON @ New York: Disseny i inspiració a la tercera avinguda

DEDON @ New York: Disseny i inspiració a la tercera avinguda

New York és un indret ideal per a conèixer noves tendències i inspirar-se amb noves idees i projectes.

Per aquest motiu, la prestigiosa firma de mobiliari exterior Dedon, ha escollit la gran metròpolis per a organitzar el seu primer gran esdeveniment de l’any i donar a conèixer algunes de les seves noves col·leccions 2017.


Dedon @ New York

La ciutat que mai dorm. Un espectacular esdeveniment celebrat al Showroom de DEDON.
A la llista de convidats: Partners, clients i amics. Com a convidats especials: les noves col·leccions Tibbo, Dean i Brixx, unes peces versàtils i polivalents i amb un encant especial, just com la ciutat on han estat presentades.

Tibbo

Dissenyada per dos autors de prestigi internacional, com són Edward Barber & Jay Osgerby, la col·lecció es compon de diverses peces: Cadires, taules i tamborets que es caracteritzen pel seu disseny artesanal realitzat amb fusta de teca i que s’integren a la perfecció tant en espais interiors com exteriors.

Dean

Unes espectaculars cadires de disseny atemporal que són construïdes utilitzant les tècniques més innovadores i eficients. Jean Marie Massaud, s’inspira en la forma aerodinàmica dels iots per a donar vida i forma a aquesta col·lecció.

Brixx

Dedon aposta fort per la seva primera col·lecció íntegrament entapissada. Un projecte flexible que afavoreixen el descans i convida a gaudir al màxim de l’entorn, de familiars i amics.

Es tracta d’una col·lecció 360º accessibles des de qualsevol costat, formada per una sèrie de mòduls rectangulars que ofereixen infinites solucions.

Per més informació sobre les noves col·leccions DEDON 2017, consulti el nostre catàleg o contacti amb nosaltres

Dedon Showroom NY

Dedon Showroom NY

Showroom NY - Dedon

Showroom NY - Dedon

Brixx- Dedon

Brixx- Dedon

Tibbo- Dedon

Tibbo- Dedon

Dean- Dedon

Dean- Dedon

Dean- Dedon

Dean- Dedon