Confluences, l'icònic sofà de Ligne Roset compleix 10 anys


Amb motiu del desè aniversari de la col·lecció Confluences de Philippe Nigro, la firma francesa Ligne Roset ha presentat una reedició de l’icònic sofà, amb seients millorats, nous entapissats i base negre.

Segons el seu creador, Confluences es un sofà dissenyat per a satisfer al major nombre de persones possible. Es tracta d’un sofà “reconciliador” que s’inspira en la diversitat i que aglutina diverses sensibilitats.

La col·lecció, nascuda al 2009, està basada en un conjunt de seients modulars de diferents colors, alçades i profunditats que, com si es tractés d’un trencaclosques, s’uneixen per a formar composicions úniques.

Confluences - Ligne Roset

Encara que Ligne Roset va presentar Confluences l’any 2009, la realitat és que Philippe Nigro ja havia estat treballant a la col·lecció, com a projecte personal, molts anys abans.

La primera versió de Confluences va ser presentada per Philippe Nigro a l’exposició VIA a principis de la dècada del 2000, amb el nom d’Intersections, encara que per ser un concepte avançat al seu temps, el sofà no va captar l’atenció del públic.

No obstant això, Philippe Nigro no va desistir i va continuant treballant en la col·lecció, afegint algunes millores i optimitzant la seva estructura per a fer-la més ergonòmica i confortable.

Confluences - Ligne Roset

Finalment, el concepte sedueix a Ligne Roset, gràcies a la llibertat de postures i la convivència que genera. La gran llibertat compositiva que permet el sistema, amb múltiples colors i configuracions, fan que al 2009 la firma francesa decideixi incorporar la col·lecció al seu extens catàleg.

Amb el pas dels anys, Confluences s’ha convertit en un autèntic best-seller, consolidant-se com una de les col·leccions més reconegudes i admirades de la firma.

Confluences - Ligne Roset

Confluences - Ligne Roset

Al 2019, coincidint amb el seu desè aniversari, els múltiples mòduls del sofà evolucionen en termes de comoditat i estètica, amb un color renovat, un nou sistema d’amortiment, nous entapissats i una alçada elevada cinc centímetres.

Petits ajustos que demostren una vegada més el sentit del detall de Philippe Nigro i que el consoliden com un dels dissenyadors de referència a la firma francesa.

Des del 2009, a més de Confluences, Philippe Nigro ha presentat altres exitoses col·leccions de mobiliari per a Ligne Roset, com les butaques Flax i Manarola, la prestatgeria Cuts o el penjador Passe-Passe.

Un dels treballs més recents del dissenyador per a la firma, ha estat el sofà Philéas, presentat a la firma de Colònia 2019 i que va tenir un gran èxit entre els visitants. A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Ligne Roset. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.