Confluence rep el premi GOOD DESIGN Award

Confluence de Pianca recibe el premio GOOD DESIGN AWARD

La col·lecció Confluence de Pianca va rebre el passat mes de gener el premi GOOD DESIGN Award,un reconeixement al disseny i a la versatilitat d’aquesta espectacular taula.

Confluence va ser presentada per primera vegada al 2014, causant molt bona impressió dins el món de l’interiorisme i rebent molt bones crítiques per part de dissenyadors, arquitectes i interioristes,

El mateix any del seu llançament, la col•lecció va ser guardonada amb el premi Muuuz International Awards de París. Posteriorment, al 2016, va ser premiada amb el NYCxDesign Award.

L’últim reconeixement ha arribat també des de Nova York, i és que la peça ha estat premiada amb el prestigiós Good Design Award en una multitudinària cerimònia on van assistir dissenyadors i arquitectes arribats de tot el món

Confluence va ser escollida en aquesta 66ª edició entre milers de projectes nominats al premi, procedents de 46 països.

Dissenyada per Xavier Lust, la col·lecció destaca per la seva versatilitat i polivalència, arribant a oferir més de 70 combinacions possibles.

Es tracta d’una taula que transmet una forta personalitat i una actitud guanyadora, capaç d’adaptar-se a les necessitats de cadascú.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Pianca. Per a conèixer més detalls sobre aquesta o d’altres col·leccions, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Confluence Pianca
Confluence Pianca
Confluence Pianca
Confluence Pianca