La col·lecció Strong de Desalto, guanyadora de l'Archiproducts Design Awards 2019


Strong, la nova col·lecció dissenyada pel prestigiós Eugeni Quitllet per a la firma italiana Desalto, ha estat guardonada amb l’Archiproducts Design Arads 2019, un dels reconeixements més importants que s’atorguen al món de l’interiorisme i el disseny.

Els premis ADA representen un reconeixement a la creativitat, a la tecnologia i a la investigació aplicada al món del disseny. En l’edició d’aquest 2019, més de 700 productes han estat nominats i avaluats per alguns dels arquitectes i dissenyadors més prestigiosos del món.

En aquesta ocasió la gran triomfadora dels Archiproducts Design Awards 2019 ha estat la col·lecció Strong d’Eugeni Quitllet. La nova proposta del dissenyador consisteix en un tub d’acer curvilini que converteix el nucli estructural i essencial de la col·lecció, que està formada per un tamboret, una cadira i taules auxiliars i de saló.

Strong - Desalto

L’estètica de línies pures i essencials de Strong crea una sinergia perfecta amb la filosofia de Desalto, que sota la direcció artística de Gordon Guillaumier, s’ha convertit en una de les firmes de referència del disseny minimalista.

El tamboret Strong està disponible en tres alçades (45/64/80/) en tub d’acer amb un diàmetre de 60mm i seient en acer tornejat o roure massís. Existeix també una versió outdoor de la mateixa peça, disponible en seient de xapa que garanteix la màxima resistència contra el vent i la pluja.

Eugeni Quitllet, sinònim de talent i creativitat.

El reconegut dissenyador eivissenc segueix col·leccionant èxits gràcies al seu talent i creativitat, que l’han portat a treballar amb algunes de les millors firmes internacionals del disseny com Kartell, Dedon, Pedrali o Vondom, entre d’altres.

Algunes de les seves col·leccions més exitoses, com la icònica cadira Masters de Kartell o la cadira Play de Dedon, s’han convertit en veritables icones del disseny i han rebut nombrosos premis i reconeixements.

Strong Desalto - Eugeni Quitllet

Amb aquest nou guardó per la col·lecció Strong, Eugeni Quitllet es consolida encara més com un dels dissenyadors internacionals més influents del moment.

Segons paraules del mateix dissenyador, Quitllet concep la col·lecció Strong com:

“La idea d’utilitzar l’art per a donar forma a les noves idees, prenent el camí més curt per a la solució a través d’una forma continua. Forta és aquesta paret prima que separa el buit de la imatge de la poesia… Es corba, doblega la realitat per a crear el somni. Strong és un nou alfabet per a escriure noves històries.”

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem en exclusiva de la col·lecció Strong de Desalto, així com d’una selecció de les millors peces d’Eugeni Quitllet. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.


Strong Desalto 2019
Strong Desalto 2019
Strong Desalto 2019
Strong Desalto 2019