Col·lecció Nota Pianca

Nota de la reconeguda firma italiana Pianca és una elegant i exclusiva col·lecció d’estil contemporani dissenyada per a la zona del dormitori.

La col·lecció es compon d’una tauleta de nit i una cómoda, que es caracteritzen per la lleugeresa i la simplicitat de les seves línies i que combina a la perfecció vidre i fusta per a oferir un disseny únic.

La part superior s’estén sobre l’estructura que s’inclina amb suavitat cap a la part exterior per a subjectar-se, amb una safata que sembla estar en suspensió.

Una elegant i exclusiva prestatgeria separen la part superior de la calaixera inferior. Les vitrines es presenten en fusta contraxapada amb l’estant en vidre transparent.

Tant la tauleta de nit com la cómoda es presenten en una àmplia gamma d’opcions de configuració i personalització, oferint solucions precises i funcionals per a la zona de nit de la llar.

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una seleccion de les millors col·leccions Pianca. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.