La col·lecció MAESTRO de PIANCA, inclosa a l'ADI Design Index 2018Taula Maestro Pianca

Amb més de 65 anys d’història, PIANCA és actualment una de les marques de referència al món de l’interiorisme i el disseny.

Durant els últims anys la firma italiana ha apostat per fer un salt qualitatiu en els seus productes, incloent-hi en el seu extens catàleg algunes col·leccions firmades per reconeguts dissenyadors com Emilio Nanni, Ferruccio Laviani o Giampaolo Babbetto.

Aquest salt qualitatiu no ha passat desapercebut pels dissenyadors i arquitectes de l’observatori ADI, que per primera vegada l’han inclòs en l’índex de Disseny ADI i han premiat una de les seves col·leccions més recents, l’espectacular taula MAESTRO.

MAESTRO, dissenyada pel prestigiós Emilio Nanni, transmet amb elegància una idea d’equilibri i continuïtat que juga amb el retrocés i la recomposició per a concebre una peça única.

Emilio Nanni parteix del concepte de segment com entitat geomètrica primària, convertint la peça en la protagonista d’una combinació perfecta entre funcionalitat i valor estètic.

Sempre centrada en la qualitat i la investigació, MAESTRO representa la confirmació del creixement de PIANCA, que demostra la seva capacitat per a marcar la diferencia al món del disseny.

Gràcies a aquest reconeixement, la firma podrà contribuir a l’assignació del pròxim Compasso D’Oro, considerat un dels premis més prestigiosos al món del disseny.


Maestro Pianca