City View, el nou projecte de LAGO al cor de Londres


Londres, una de les ciutats més cosmopolites i multiètniques del món, sempre ha estat un referent internacional en innovació i disseny. Durant les últimes dècades, a més d’oficines, els seus impressionants gratacels han començat a acollir hotels de luxe, restaurants d’ avantguarda i lofts exclusius.

La firma italiana de mobiliari LAGO, un dels nostres principals partners, ha presentat recentment a la capital britànica un dels seus últims projectes d’arquitectura interior. Es tracta d’un exclusiu loft privat que regala unes espectaculars vistes al Tàmesi, ambientat i moblat exclusivament amb mobiliari de la firma.

City View Londres - Proyecto LAGO

El saló está format per un espai ampli i de tonalitats elegants, que encaixa a la perfecció amb l’essència del mobiliari LAGO. La col·lecció AIR, una de les més icòniques de la firma, adquireix un especial protagonisme en aquesta estança, on el sofà, la llibreria, la taula i el moble de TV transmeten delicadesa i lleugeresa gràcies als suports en vidre temperat.

Annex al saló, es troba un elegant i exclusiu menjador, dominat per la personalitat de l’exclusiva taula Straum amb acabat XGlass Calacatta Gold. La peça es complementa elegantment amb les cadires Pletra i amb un espectacular aparador Plenum en vidre lacat.

La zona de noche destaca por el amplio y luminoso dormitorio, que dispone de unas grandes vidrieras que envuelven la estancia y que permiten disfrutar de unas increíbles vistas al Támesis y al icónico puente de Waterloo.

City View Londres - Proyecto LAGO

City View Londres - Proyecto LAGO

La zona de nit destaca per l’ampli i lluminós dormitori, que disposa d’unes grans Vidreres que envolten l’espai i que permeten gaudir d’unes increïbles vistes al Tàmesi i a l’icònic pont de Waterloo.

Un dormitori ambientat amb algunes de les peces més icòniques de la firma, com el llit Vele, els dos aparadors Air en acabat XGlass o els sorprenents colors de l’armari N.O.W.

Peces exclusives d’estil contemporani que afavoreixen un clima de convivència i confort, gràcies també a la terrassa panoràmica, que regala moments de relax únics

Amb el seu últim projecte, LAGO proposa una combinació entre modernitat i elegància que representa perfectament el caràcter de Londres i del seu característic Skyline.


City View Londres - Proyecto LAGO
City View Londres - Proyecto LAGO
City View Londres - Proyecto LAGO
City View Londres - Proyecto LAGO