Llit Rada Pianca

Rada de la reconeguda firma italiana Pianca és un espectacular llit de disseny contemporani que destaca pel seu estil sobri i contingut.

Es tracta d’una peça elegant i equilibrada, de línies pures i lleugeres que convergeixen per a formar una estructura acollidora i confortable, que garanteix la màxima comoditat.

El capçal del llit es caracteritza per la seva estructura lleugerament corbada cap enrere, que permet adoptar la posició perfecta per afavorir el descans i la relaxació.

La col·lecció Rada de Pianca és sinònim de subtilesa i delicadesa, i les seves línies semblen haver estat dibuixades a llapis d’una traçada. Una combinació perfecta entre disseny i comoditat, on l’estil i el confort s’unifiquen per a concebre una peça única.

Dissenyada pel reconegut Philippe Tabet, el llit Rada està disponible en un ampli ventall d’acabats i entapissats, fabricats a partir de tècniques artesanals. El marc de metall es presenta en aliatge d’alumini i està disponible en acabat metàl·lic o mate.

D’altra banda, el capçal està fabricat a partir d’escuma de poliuretà entapissat de teixit o pell, i està disponible en dues alçades diferents.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials Pianca. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.