B&B Italia presenta les noves col·leccions 2017

B&B Italia presenta las nuevas colecciones 2017

B&B Italia ha presentat les noves col·leccions 2017 a la fira internacional de Colònia.

Deu anys després de donar a conèixer la seva exitosa col·lecció B&B Italia Outdoor, la firma comença el 2017 presentant tres nous projectes d’exterior coordinats íntegrament per Antonio Citterio.

El principal objectiu d’aquestes tres noves col·leccions és seguir oferint un producte de primera qualitat, utilitzant les últimes tecnologies durant el procès de fabricació i que garanteixin sempre el màxim confort.

Entre les noves propostes de B&B Italia trobem els sistemes de seients Ray Outdoor Natural y Ray Outdoor Fabric, que es distingeixen pels impressionants detalls dels seus entrellaçats.

D’altra banda, la col·lecció Erica es compon d’un sofà, una butaca i una cadira que es caracteritzen per la seva lleugeresa i el seu disseny ergonòmic, complint a la perfecció amb la premissa de garantir sempre el màxim confort.

Per últim trobem el conjunt de taules i cadires Ginestra, que destaquen pels seus volums sinuosos, clarament inspirats en el disseny nòrdic.

Sens dubte, ens trobem davant tres col·leccions que de ben segur tindran un gran protagonisme en el món del disseny durant aquest 2017.

B&B Italia nuevas colecciones 2017
B&B Italia nuevas colecciones 2017
B&B Italia nuevas colecciones 2017
B&B Italia nuevas colecciones 2017