B&B Italia presenta les seves noves col·leccions al Saló del Moble de Milà


Del 9 al 14 d’abril es va celebrar a Itàlia un dels esdeveniments anuals més importants al món del disseny i l’interiorisme, el Saló del Moble de Milà.

En aquesta 58ª edició l’exposició ha estat formada per més de 2.300 estands, on les millors firmes internacionals de mobiliari han presentat les seves principals novetats per aquesta temporada.

B&B Italia, Molteni & C, Maxalto, Lago, Arketipo així com la majoria dels nostres partners més importants van estar presents al Saló del Moble, donant a conèixer els seus nous projectes i exposant les seves col·leccions més representatives.

B&B Italia - Novetats 2019

B&B Italia torna a estar present al Saló del Moble

Si hi ha hagut una firma que ha destacat en aquesta 58ª edició de la fira, ha estat sens dubte B&B Italia, que després de diversos anys d’absència ha tornat a exhibir-se en les espectaculars instal·lacions de Fiera Milano Rho, un dels recintes firals més importants d’Europa.

La firma va sorprendre els visitants amb una espectacular exposició de més de 5000m2, on va exhibir els seus nous projectes, així com les col·leccions més icòniques de la marca.

De la mà d’alguns dels dissenyadors més importants del moment, com Antonio Citterio, Vincent van Duysen o Piero Lissoni, B&B Italia presenta per aquesta temporada novetats molt interessants, que de ben segur marcarà tendència entre dissenyadors i interioristes d’arreu del món.

Dock & Spool – Piero Lissoni

El reconegut dissenyador Itàlia ens presenta un elegant sofà d’estil contemporani que permet múltiples configuracions gràcies al seu innovador sistema de plataforma dinàmica.

Gràcies a la versatilitat dels seus coixins I respatllers, Dock és un Sistema que permet configuracions de doble cara i de chaise longe, adaptant-se a tota mena d’espais.

Els seients i els recolza braços presenten una elegant costura en el seu entapissat que aporten exclusivitat i harmonia al sistema.

Per a enriquir i complementar el sofà Dock, Piero Lissoni ha presentat també la col·lecció Spool, una refinada tauleta auxiliar ideal per a contextualitzar l’espai. Es tracta d’una peça de poliuretà lleugera i versàtil, disponible en una àmplia gamma de colors.

Dock - B&B Italia


Spool - B&B Italia

Pablo – Vincent Van Duysen

El prestigiós dissenyador belga Vincent Van Duysen torna a treballar amb B&B Italia per a presentar la seva nova col·lecció Pablo, una elegant butaca que destaca per la seva fermesa i exclusivitat.

L’estructura de Pablo es caracteritza per la profunditat del seu seient i el seu respatller inclinat, dissenyat especialment per a oferir una experiència de descans única.

Gràcies al seu disseny ergonòmic, la butaca s’adapta al cos repartint el pes entre tots els elements de la seva estructura, garantint així el màxim confort.

Pablo - B&B Italia

Parallel Structure – Michael Anastassiades

Parallel Structure és la nova col·lecció del reconegut dissenyador chipriota per a B&B Italia. Es tracta d’una exclusiva taula de disseny minimalista.

El dissenyador busca amb aquesta col·lecció una simplicitat extrema, mitjançant línies pures i una estructura minimalista i essencial.

Les potes de la taula es presenten en fusta massissa, mentre que el seu taulell es sosté mitjançant un innovador sistema de metall que aporta solidesa i lluminositat al conjunt.

Parallel Structure - B&B Italia

Jack – Michael Anastassiades

Un espectacular sistema de llibreries construït a través d’un sofisticat sistema d’assemblatge de barres metàl·liques del mateix diàmetre. El resultat final és una elegant composició de línies essencials, que s’adapta a la perfecció a qualsevol mena d’espai.

El grau de perfecció tecnològica del sistema permet subjectar de manera sòlida i segura el sistema, transmetent una espectacular sensació de lleugeresa. La col·lecció permet fins a catorze alçades regulables, arribant a un màxim de 3,24m d’alçada.

Jack - B&B Italia