B&B Italia inaugura el seu nou Showroom a Xipre


La prestigiosa firma de mobiliari contemporani B&B Italia ha inaugurat recentment el seu nou Showroom a la ciutat de Nicosia, Xipre.

Amb la inauguració d’aquest nou Showroom, la firma es consolida com un referent internacional del mobiliari d’alta gamma, ja que actualment disposa de FlagShips en les principals capitals mundials.

El nou Showroom disposa d’uns 450 m2 i s’organitza en tres àmplies plantes, on es presenta una selecció de les millors col·leccions de B&B Italia, B&B Outdoor i Maxalto.

B&B Italia - Showroom Chipre

A l’exposició es poden trobar algunes de les peces més icòniques de la marca, firmades per dissenyadors de renom internacional com Antonio Citterio, Piero Lissoni, Patricia Urquiola o Gaetano Pesce, entre d’altres.

El disseny dels interiors i les eleccions estilístiques donen lloc a un espai cosmopolita, que transmet una imatge moderna d’elegància i distinció.

L’empaperat del tapís en blanc i negre, els sofisticats elements divisoris en malla metàl·lica, i l’acurada selecció de la il·luminació, contribueixen a crear una atmosfera distintiva i 100% B&B Italia.

El nou Showroom oferirà l’excel·lència de les col·leccions B&B Italia, tant per a projectes residencials com contract, complaent als aficionats al disseny amb una acurada selecció del millor mobiliari contemporani.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia i disposem d’una àmplia exposició amb algunes de les col·leccions més representatives de la firma. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

B&B Italia Showroom Chipre
B&B Italia Showroom Chipre
B&B Italia Showroom Chipre
B&B Italia Showroom Chipre
B&B Italia Showroom Chipre