B&B Italia fa 50 anys

50 anys - B&B Italia

Aquest 2016 la prestigiosa firma de mobiliari de disseny B&B Italia ha fet 50 anys.

Per a celebrar l’aniversari, la marca ha portat a terme durant tot l’any una sèrie d’iniciatives que commemoren el seu mig segle d’història.

Entre les activitats comentades, han destacat algunes de les seves exposicions programades expressament per a celebrar l’ efemèride, així com la publicació d’un documental i un llibre on es fa un repàs exhaustiu de la trajectòria de la companyia.

El documental B&B Italia, “Poesia en la forma. Quan el disseny es troba amb la indústria. Didi Gnocchi“, relata la vida personal i empresarial del fundador Piero Ambrogio Busnelli. A més a més es reflexiona sobre la filosofia de l’empresa i els seus objectius per al futur, que passen per seguir comptant amb els millors dissenyadors a nivell mundial com Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Doshi Levien, Jeffrey Bernet etc.

Pel que respecte al llibre commemoratiu podem trobar un contingut més tècnic, ideal per a professionals del disseny, arquitectes o col·leccionistes.

Per al pròxim 2017, s’espera que B&B Italia presenti noves col·leccions que esdevindran una referencia en el món de l’interiorisme.

Si desitja més informació sobre les col·leccions de B&B Italia visiti el nostre showroom o contacti amb nosaltres.

B&B Italia cumple 50 años

B&B Italia cumple 50 años
B&B Italia cumple 50 años
B&B Italia cumple 50 años
B&B Italia cumple 50 años