Atoll by Antonio Citterio, el nou sistema de seients B&B Italia


Atoll de B&B Italia és el nou sistema de seients firmat pel reconegut dissenyador Antonio Citterio. Un univers d’elements que es connecten entre si per a crear una àmplia varietat de solucions.

Atoll by Antonio Citterio

Elegància i versatilitat

El dissenyador s’inspira en els Atols per a donar nom i forma a la seva nova col·lecció, petites illes oceàniques coral·lines que tanquen un petit món propi al seu interior.

El sistema es compon de reposabraços i respatllers de diferents formes i mides, que s’uneixen al voltant de les estructures de Suport per a obtenir seients sempre diferents, des dels grans sofàs clàssics a pufs separats o espaioses chaise longues.

Atoll està composat per plataformes bàsiques en diverses mides (190 x 240 cm i 90 cm de profunditat o 130 cm x 140 cm de profunditat), que poden utilizar-se individualment o combinar-se entre si.

La combinació perfecta entre tradició i innovació

Els elements d’Atoll és connecten magistralment gràcies a l’extrema cura amb la que es seleccionen els materials dels recobriments, que inclouen una àmplia selecció de teles i una àmplia gamma de cuirs.

A MIRSA interiorisme & mobiliari som distribuïdors oficials B&B Italia i disposem en exclusiva del sistema Atoll d’Antonio Citterio. Per a més informació, visiti el nostre Showroom o contacti amb nosaltres.

Atoll by Antonio Citterio
Atoll by Antonio Citterio
Atoll by Antonio Citterio
Atoll by Antonio Citterio
Atoll by Antonio Citterio
Atoll by Antonio Citterio