Riva 1920 & Airon Marine


Riva 1920 & Airon Marine

AMX 28 WOODLINE és nou i espectacular projecte en el que participa el nostre partner Riva 1920.

Es tracta d’una nova línia de producció de iots d’alta gamma, que neix fruit de la sinergia entre companyies històriques i amb un enorme prestigi internacional com Airon Marine, Riva 1920 i Volvo Penta.

L’objectiu és crear una nau innovadora, que incorpori la tecnologia de navegació més avançada i una estètica refinada, dirigida a un públic selecte i exclusiu.

AMX 28 WOODLINE destaca pel seu disseny inconfusible, que combina a la perfecció tradició, esportivitat i innovació. Les línies suaus i atemporals de la seva estructura exterior es troben amb altres línies més modernes i sofisticades a l’interior.

La cabina reduïda, el parabrisa envolvent i els seus acabats en fusta enriqueixen al iot amb un sabor retro que recorda als clàssics de Molinari en caoba.

Per a moblar la nau, s’aposta per la qualitat i l’elegància de Riva 1920. La fusta de Kauri, extreta d’una conífera autòctona d’Oceania de més de 48.000 anys, està present tant a l’interior com a l’exterior del iot, amb algunes peces tallades a mà.

Per potenciar les propietats estètiques i físiques d’aquest material, la fusta ha estat tractada amb processos naturals que respecten al màxim el medi ambient.

AMX 28 WOODLINE és molt més que un iot convencional, representa una filosofia de vida, on el compromís amb el medi ambient i el gust pel disseny estan per sobre de tot.


Galeria d'imatges


Riva 1920 & Airon Marine
Riva 1920 & Airon Marine
Riva 1920 & Airon Marine
Riva 1920 & Airon Marine