Catifes que purifiquen l'aire

Catifes que purifiquen l'aire

Amb l’arribada del fred, les catifes es converteixen en un dels productes estrella per a la temporada d’hivern.

La instal·lació d’una catifa a la nostra llar ajuda a definir espais, a la vegada que aporta calidesa i un ambient confortable en el dia a dia.

Les catifes són considerades per a la majoria d’interioristes i dissenyadors com un element essencial en la decoració d’ambients ja que, gràcies a les seves textures i colors, contribueixen a enriquir l’espai on s’instal·len.

La catifa com a purificadora de l’aire

Amb una bona neteja i un manteniment correcte, la catifa ajuda a millorar la qualitat de l’aire de la llar i contribueix a evitar problemes tòxics, ja que actua com un filtre natural que atrapa totes aquelles partícules causants d’al·lèrgies, com la pols o els pèls de les nostres mascotes.

 

La neteja, un factor clau

Passar l’aspiradora de manera freqüent i evitar l’assecament de les taques són dos dels consells bàsics per al bon manteniment de la catifa.

Ideals per als més petits

Les catifes amorteixen la tensió del cos en caminar per superfícies dures, a més, ens proporciona un espai segur i antilliscant, contribuint a millorar la seguretat de petits i grans.

Descobreixi les nostres col·leccions

A MIRSA interiorisme & mobiliari disposem d’una extensa col·lecció de catifes de disseny. Per a més informació, consulti el nostre catàleg o visiti la nostra exposició.