50 anys d'història de B&B Italia: el documental

Fundada al 1966 de la mà de l’emprenedor Piero Ambrogio Busnelli, B&B Italia s’ha convertit en tota una referència al món del disseny i l’interiorisme.

Amb més de 50 anys de trajectòria, la firma s’ha caracteritzat sempre per l’elegància i la creativitat recollides en totes les seves col·leccions. Antonio Citterio, Patricia Urquiola, Mario Bellini, Naoto Fukasawa, entre molts d’altres, són alguns dels prestigiosos dissenyadors que han treballat per a B&B Italia.

Al 2016 la firma va celebrar el seu 50è aniversari, organitzant una sèrie d’esdeveniments i conferències per a commemorar les cinc exitoses dècades d’història.

Un dels actes més destacats i de més repercussió mediàtica va ser la presentació del documental “B&B Italia. Poetry in the shape. When design meets industry”.

El llargmetratge, disponible al nostre canal de Youtube, fa una introspecció a la impressionant trajectòria de la firma, marcada per la voluntat de fer arribar la seva cultura del disseny arreu del món.

50 minuts carregats d’emoció, entrevistes i records que ens ajudaran a entendre l’ADN de la marca, la seva filosofia i les claus de l’èxit de les seves col·leccions.